الجمعة، 15 أكتوبر 2010

الدجاج المشوي بتتبيلتي

المقادير
دجاجة 1000جم
تتبيلة الدجاج(بصل-طماطم-ثوم-صلصة باربيكيو-صويا صوص-فلفل اسود-اوريغانو-اكليل الجبل-لبن-ملح-بابريكا حارة)

الطريقة
في الخلاط نضع الطماطم والبصل والثوم ونخلطهم
نضيف البهارات كلها واللبن ونترك الدجاج في هالخلطة طول الليل
تاني يوم توضع الجاجة مع نفس التتبيلة في الفرن مدة ساعة تقريبا
لما تستوي تحمر من الاعلى
وبالعافية

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق